Key West ligt in de bocht van het kanaal, vlak tegen de Kuregembrug. Het wordt een moderne, bijna-energieneutrale stadswijk met 524 appartementen, 5.000 m² aan dienstenruimte, winkels en horecazaken, een stadsboerderij en een kinderdagverblijf.

In Key West, wordt alles gedaan om van het water te profiteren. Bewoners en bezoekers kunnen genieten van het uitzicht over het kanaal op de nieuwe trappen en de promenade.

In Key West geniet je van het water. Via een nieuwe trap krijgen bewoners en bezoekers toegang tot het kanaal.
Het zicht vanaf de Gouverneur Nensstraat naast Key West. De site zelf wordt bijna autovrij, met ondergrondse parkings en alle ruimte voor fietsers en voetgangers.

Key West, dat is wonen aan het water. Met vanuit bijna alle appartementen een mooi uitzicht over Brussel en het kanaal, de verbinding tussen de wijk en de binnenstad.

De binnentuin is 1.700 m² groot en wordt een plek waar de bewoners kunnen genieten van de rust, het groen en aangename temperaturen.

Met winkels en horecazaken rond een openbaar buurtplein wordt Key West een gezellige plek waar bewoners, omwonenden en voorbijgangers elkaar kunnen ontmoeten.